Bedrijfs­administratie en Advies
in Heerhugowaard

Vraag gratis en vrijblijvend een
kennismakingsgesprek aan…
Vraag een offerte aan

Vragen? Bel mij: 072 737 0025

Full service
bedrijfsadministratie

Ik neem graag uw complete bedrijfsadministratie uit handen, zodat u zich vervolgens kunt focussen op het belangrijkste onderdeel van ondernemen: het genereren van omzet.

Snelle persoonlijke service

Ik ben direct telefonisch bereikbaar en reageer snel op geschreven communicatie. Naast dat dit prettig werkt is dit voor ondernemers ook belangrijk om wanneer nodig snel te kunnen schakelen.

Fiscaal & financieel advies

Door mijzelf in u te verplaatsen, zorg ik voor kostenbesparingen en daarmee een verhoging van uw winstgevendheid Tevens draag ik initiatieven aan die kunnen leiden tot een toename van uw omzet.

Met gemak terugverdiend

Jeroen denkt altijd in oplossingen en heeft mij in de loop der jaren veel extra geld bespaard. Ik kan gerust zeggen dat hij zichzelf met gemak terugverdiend – dit in tegenstelling tot mijn vorige accountant. Ik heb hem inmiddels aanbevolen bij enkele relaties en ook zij zijn meer dan tevreden over zijn dienstverlening.

Een boekhouder+

Jeroen helpt mij altijd goed met mijn administratie, met daarnaast advies wanneer nodig. Hij is snel en direct - dit brengt een duidelijk overzicht, wat snel afhandelen en eventueel schakelen met veel zorgvuldigheid mogelijk maakt. Een aanrader voor als je op zoek bent naar een boekhouder+

Secuur en snel

Jeroen doet nu een jaar of 5 mijn bedrijfsadministratie en ik ben er erg tevreden over. Hij werkt secuur, snel, en denkt mee wanneer het over strategisch minder belasting betalen gaat.

Denkt goed mee

Jeroen denkt altijd goed mee over hoe we het beste eruit kunnen halen. Hij geeft ons een duidelijk overzicht over de aandachtspunten en is altijd bereid om dingen voor ons uit te zoeken.
Jordy Poelgeest
Poelgeest Kapper

Vraag een gratis kennismakings­gesprek aan

"Zeer Positieve ervaring, altijd snel en duidelijk antwoord op onze vragen. Bereid om dingen zo nodig voor ons uit te zoeken. Fijne samenwerking" - Marco Kortlevers, wand en plafondafwerkingsbedrijf
Jeroen Snoeks
Meridiaan 36
1705 SJ Heerhugowaard
072 737 0025

KVK: 37125796
BTW: NL1853.27.084.B01
IBAN: NL03ABNA0551418443

Copyright © 2021 Jeroen Snoeks
🚀 Webdesign door Paul Voorberg